Mostning - en herlig proces for hele familien på en solfyldt efterårsdag.

 

1. Friske nedfaldsæbler/-pærer med stilk og kernehus, hældes i møllen.  Møllens håndtag drejes, hvorved æbler/pærer findeles, og falder ned i pressekurven. 2. Møllen tages af pressen, når kurven er fuld. Presselåget anbringes ovenpå den findelte æble-/pæremasse.  Klar til presning. 3. Den friske most løber hurtigt i spanden.

4. Der smages på resultatet.  Resten laves til vin, eller fryses til brug i den vitaminfattige vinterperiode.

Dansk Hjemmeproduktion kan normalt levere flere forskellige modeller.  Den afbillede presse, kan rumme 36 liter.

Pressernes kurvindhold kan leveres i følgende dimensioner: 12, 20, 36 og 72 liter.

Dansk Hjemmeproduktion ApS - Åsvej 5 - Herrested - DK 5853 Ørbæk
Tlf.(+45) 6267 1447 - info@hjemmeproduktion.dk